HÁZIREND

KÖSZÖNTÜNK MINDEN KEDVES VENDÉGET A KORONA APARTMANBAN!

Az apartmanunkban eltöltött zavartalan üdülés érdekében összefoglalt legfontosabb tudnivalók:

 1. A szálláshely az érkezés napján 14:00 és 18:00 óra között foglalható el. A távozás napján kérjük, a szobát 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni.
 2. Amennyiben délelőtt 10:00 óráig a szobát nem adják át felárat számítunk fel. A lefoglalt időpont időelőtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.  
 3. Éjszakai pihenő időszak 22:00 és 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot!
 4. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.
 5. A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.
 6. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 7. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 8. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak!
 9. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 10. Az apartmanban dohányozni tilos! A dohányzás a bejárattól 5 m-re történhet! 
 11. Étel- és italfogyasztása kizárólag az étkező részeken engedélyezett!
 12. Étel -és italfogyasztása szigorúan TILOS a fürdőkben, szaunában és a biliárdszobában!
 13. Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!
 14. Az apartmanban lévő berendezéseket tilos átrendezni!
 15. Az apartmant a vendégeknek tisztán adjuk át, ottlétük alatt takarítás nem végzünk.  
 16. Távozáskor a szemetet kérjük a hátsó ajtó mellé helyezzék. Csere szemeteszsákot biztosítunk. 
 17. Személyes dolgaikra és értékeikre, amennyiben a szálláshelyen hagyják őket, felelősséget nem tudunk vállalni.
 18. Amennyiben elhagyják az apartmant, zárják be az ajtót és az ablakokat! Kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket beleértve a klímát is, és zárják el a csapokat.
 19. A helységben található berendezések 14 év alatt, csak szülői felügyelettel használhatók – szauna, jakuzzi, billiárdasztal, csocsó, léghoki.
 20. A közösségi helyiségekben (nappali, billiárdszoba, folyosó, nappali-étkező) videorögzítés készül, mely felvétel  vitás esetben kerül visszanézésre.
 21. A vendég, a szoba lefoglalásával egyidejűleg elfogadja a házirend minden pontját.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

         Korona Bt.         

06-70-4080700

Korona árak jav                

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!